• Anunțuri

  • JacK

   [Anunt] Cautare staff   23.03.2018

   Suntem in cautare de staff capabil ! Daca ai minim 50 de postari si esti activ poti face o cerere grad iar un fondator/administrator iti va raspunde.

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Azi
 2. Nou : --> A fost implementata o tema noua --> Au fost refacute gradele
 3. Ieri
 4. http://tvoi-noski.ru

 5. Welcome back
 6. Sunt alaturi de voi pana la capat !
 7. Ultima săptămână
 8. In atentia celor care vor sa realizeze o cerere pentru ridicarea interdictiei de intrare pe server... Atunci cand depuneti o cerere de unban in aceasta sectiune, este necesar ca indicati motivul pentru care ati fost banat. In momentul cand sunteti banat, o fereastra cu un mesaj va aparea in mijlocul ecranului dumneavoastra, care va prezinta informatii importante, ca Account ID-ul dumneavoastra, motivul pentru care ati fost banat si numele contului. In continuare aveti prezentat modelul pentru cererea de unban.Informatiile cerute sunt importante si prezinta o necesitate in cadrul procesarii cererii de unban. Acest topic va serveste "pe tava" informatiile de care aveti nevoie atunci cand creati o cerere pentru unban. In acest caz, asigurati-va ca cititi topicul in intregime. Va rugam sa folositi urmatorul format: Niste modificari ulterioare sunt necesare, Revenim
 9. Bine ai revenit frăţică !
 10. Super , eu am avut ceva probleme , deci o sa revin si eu !
 11. Salut tuturor. Tin sa va anunt si aici ca incepand de astazi ma voi reocupa de server-ul de stunt. Am avut mai multe tentative de a face un server de stunt calumea dar au ajuns intr-un final "la podea" datorita lipsei mele de creativitate si motivatie. De data asta.. ok, am promis multe, DAR, de data asta nu mai simt un BOOM de motivatie ca sa ma ocup de comunitate. O sa imi fac treaba din pura placere. Ce fac daca server-ul o sa aiba succes? O sa ma bucur ca am incercat. Dar.. ce fac daca server-ul esueaza? Ba.. n-o sa mor Nu e capat de lume.. Pana la urma, pot doar sa analizez actiunile mele si sa incerc sa constientizez faptele care au dus la situatia de "stat la podea". Modul server-ului o sa fie tot stunt. Revin cu detalii (plus alte editari la varianta actuala a topicului)
 12. Nume: - Prenume: Silviu Nick în joc: Ping_Gooty Vârstă: 19 (almost) Localitate: Arad Jocuri preferate: SA:MP, French Roulette Date de contact (Yahoo!, Facebook, Skype, Steam etc.): : *Skype: ping.gooty De unde ai aflat de comunitate?: Poveste lunga revin Ce îţi place la comunitate?: Ca exista. Ce ai vrea să se schimbe în comunitate şi de ce?: Se vor schimba multe Câteva cuvinte despre tine: Revin O poză cu tine:
 13. Mai devreme
 14. Nou -> Erorile in platforma au fost rezolvate ! A fost refacut fisierul conf_global al platformei -> A fost facut un grad pentru banatii comunitatii
 15. Bună
 16. Ma simt bine!?.

  1. Petronel_
  2. AppLyX Adv.

   AppLyX Adv.

   @Petronel_ :))

   @Marcela pe crazy , normal :)

 17. Bine ai venit in Crazy-gaming Community ! Completeaza modelul de mai jos ca sa te cunoastem mai bine Nume:Dospinescu Prenume:Marcela Nick în joc:Marcela Vârstă:14-15 Localitate:Bacau Jocuri preferate:SA-MP Hobby:cititul Date de contact (Yahoo!, Facebook, Skype, Steam etc.): :facebook De unde ai aflat de comunitate?:JacK Ce îţi place la comunitate?:totul Ce ai vrea să se schimbe în comunitate şi de ce?:momentan nu as vrea sa se schimbe nimic Câteva cuvinte despre tine:sunt o fata de treaba caruia ii place sa citeasca si sa joace SA-MP O poză cu tine: aveti destule pe facebook pentru a afla cum ma cheama intreabti-ma pe game si va voi spune.
 18. Stiu video-ul asta
 19. Nou: -> Reinstalate emoticoanele -> A fost facut upgrade la platforma de la IPS 4.2.7 am trecut la IPS 4.2.8 -> Reinstalat chatbox-ul -> Rezolvata problema cu emoticoanele din chat
 20. Invechita dar amuzanta in continuare :)): www.youtube.com/watch?v=hI2vRRX6chw

 21. Nou: -> Adaugata o pagina de facebook -> Reparate bugurile existente -> Adaugat "member info block" in sidebar -> Adaugat "profile songs" acum puteti pune melodii customizate pe profilul dvs.
 22. Nice
 23. Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

 24. Frumos .
 25. Efecte noi: x
 1. Încarcă mai multă activitate